Mission2014A.jpg

Mission Indien 3.jpg

I Betlehemskirken ønsker vi at hjælpe folk, der er dårligere stillet end os - også ud over landets grænser. Lige nu koncentrerer vi vores støtte om 3 projekter:

Congo
I Congo støtter vi børns mulighed for skolegang. Det koster 350 kr. om året at have et barn i skole. Derudover støtter vi en sundhedklinik, hvor syge kan blive indlagt og blive tilset af uddannet sundhedspersonale. Fattige kvinder kan komme og føde deres børn der.
Og så støtter vi også et bespisningsprogram, hvor kvinder kommer med deres børn, så de kan få en portion brune bønner, en sygeplejerske vejer børnene, og mødrene får undervisning om korrekt ernæring og får en pakke med olie og mad med hjem til familien.

Indien
I Indien støtter vi et børnehjem, der tager sig af fattige børn efter skoletid. Desuden støttes 10 familier i Delhi, så de kan få børnene i skole.

Letland
I Letland er der også mange, der lever under svære vilkår og har ikke råd til bl.a. tøj. Vi samler tøj ind, så hvis du har noget, du ikke selv bruger mere, men som er i god stand, kan man aflevere det efter forudgående aftale med Jeanette Holm (29 86 82 86) eller Ove Sørensen (31 24 81 54). Vi har en forsendelse til Letland et par gange om året.
Udover tøjindsamling, samler vi også penge ind til præstelønninger og “Hope Center”. "Hope Center” er et hjem for enlige teenagemødre, hvor de kan bo den sidste tid i deres graviditet og de første måneder efter fødslen og få hjælp og undervisning omkring deres lille nye.