VoP Logo.jpg

VoP - Voices of Praise

VoP er et gospel kor som tager afsæt i glæden ved gospelmusik og sang, samværet med andre og det glade budskab. Det musiske fællesskab og korets udvikling er i højsædet, men der er mulighed for personlig udvikling både i forhold til sangteknik og korsang. Kom og vær med i et medrivende fællesskab, hvor der er plads til netop dig!

Er du glad for at synge? Synes du, at gospel musik giver dig en glad sjæl og energi til livet? Mangler du et sted at synge? Så er Gospelkoret Voices of Praise lige noget for dig!! Koret består lige nu af ca. 30 dejlige sangere. Korets dirigent er Julie Bie, og pianist er Keld Haaning Ibsen. Hos os er der, hver øver, fokus på at synge og øve repetoire, og også til tider nørde sangteknik, så alle kommer igennem sæsonen med klare og raske stemmer.

Vi er et kor, der er åbent for alle. Der er ingen optagelsesprøve, alle er velkomne, lige som de er. 😊

Vi synger sammen hver onsdag aften kl. 19-21, i Betlehemskirken, Hjarnøgade 1, 8000 Århus C.

Hvis du har lyst til at komme og prøve at være med, så er du velkommen! Det er muligt, at være med til 2 øveaftener, inden du tager beslutningen om, hvorvidt du har lyst til at fortsætte i koret. Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv en mail til korets dirigent Julie Bie tlf. 21433369.

Følg også med på facebook.
Tryk her
Er du med i koret er der en gruppe, hvor de daglige informationer deles. Tryk her